23948sdkhjf

Fashion Week Trade som planerat i augusti

"Efter denna exceptionella tid kommer vi alla att ha ett stort behov av att mötas, utbyta erfarenheter och prata om var branschen befinner sig och hur vi tar oss vidare", uppger Stockholm Fashion District till Habit.

Häromdagen meddelade Copenhagen Fashion Week att man har ambitionen och planerar för att kunna genomföra kommande modevecka som planerat i början av augusti.

Nu meddelar även Stockholm Fashion District och arrangören handelsorganisationen Trade Partners Sweden att planen att genomföra Fashion Week Trade den 10 til 15 augusti ligger fast. 

”Hälsa och säkerhet för våra utställare och besökare är alltid högsta prioritet för oss och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vår intention är att genomföra Fashion Week Trade den 10-15 augusti. Efter denna exceptionella tid kommer vi alla att ha ett stort behov av att mötas, utbyta erfarenheter och prata om var branschen befinner sig och hur vi tar oss vidare".

Vidare skriver Stockholm Fashion District till Habit att; 

"Vi har stor respekt för allas situation och de utmaningar vi står inför och vi är tacksamma över den solidaritet, värme och styrka vi möter. Många vill stödja sina lokala verksamheter och handelsorganisationen Trade Partners Sweden som står bakom Stockholm Fashion District backar upp med all sin kunskap och erfarenhet från vårt internationella nätverk".

Samtidigt har en coronaviruset fört med sig att en rad olika arrangemang, visiningsveckor och mässor ställts in eller skjutits på framtiden under den senaste tiden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.081