23948sdkhjf

Etablerad modeduo tog hem entreprenörspris

A Part of the Art prisat av SUFA.

A Part of the Art har tilldelats Show up Fashion Award 2019, SUFA, för sitt ”sitt entreprenörskap, sin genomtänkta affärsidé och affärsmodell”.

Dammmodeärket, grundat av Jenny Neck och Lisa Söderman, har på kort tid sedan starten 2018 nått butiker som NK, Åhléns city , Grandpa och Vallgatan 12 och därtill har märket försäljning via egen webbutik. Duon arbetar enligt koncept med två kollektioner per år i; en för varmt väder och en för kallt.

– Det känns fantastiskt att vinna Show Up Fashion Award 2019 och att få bli bekräftad och uppmärksammad! Dessutom av en helt otrolig kompetent jury med lång och bred erfarenhet, säger Jenny Neck och Lisa Söderman, grundare av modemärket i en kommentar.

Priset i den årliga nationella entreprenörstävlingen är en satsning av Tex! by Marketplace Borås för att hjälpa nyetablerade modevarumärken att skapa en stabil grund att växa på. Vinnaren ett skräddarsytt entreprenörspaket värt cirka 350 000 kronor varav 100 000 kronor är kontanter.

Juryns motivering lyder:

” Vinnaren är ett varumärke som skapar säsongslösa signaturplagg där material och passform prioriteras utan att göra avkall på hållbarhet eller lönsamhet. Med en genomtänkt affärsmodell och affärsidé som tar modebranschens utmaningar på allvar visar vinnarduon sin fulla potential att skapa ett modernt och långsiktigt livsstilskoncept.”

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094