23948sdkhjf

Skojätte storsatsar med 21 butiker

Efter test med nytt sneakerkoncept väntar större utrullning.

Shoe-d-vision som står bakom bland annat Skoringens nära 200 butiker i Danmark och Norge storsatsar med konceptet Sneax stores och öppnar 21 butiker; 11 i Norge och 10 i Danmark, uppger Tekstilforum.

Enligt sajten finns planer för ytterligare butiker och konceptet, med fokus på sneaker, har testats i två butiker; bland annat på Kongens Gate i Oslo sedan i höstas.


- Med Sneax Stores tror vi att vi träffar rätt i tidens populära trend och når därmed också en större målgrupp. Sneaker blir mer och mer populära och tar mer och mer utrymme, inte bara i gatuscenen utan också i hyllorna hos både de traditionella skobutikerna, sportsbutikerna och i modebutiker online. Sneaker tilltalar alla åldersgrupper, och det är också tydligt den kategori som växer snabbast hos oss. Så naturligtvis måste Skoringen, som en av Norges största skokedjor, också stå starkt på detta område, säger Frank Siim Sørensen från Skoringens kedjekontor i Danmark till tidningen.

Officiellt öppnade den nya skokedjan den 5 mars på en rad platser runt om i Norge och Danmark och därefter väntar även fler öppningar under vecka 12.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094