23948sdkhjf

Här nyöppnar Newhouse: ”Vi har haft en superdialog med fastighetsägarna"

Modeföretaget har bytt läge i Jönköping och lanserat ny e-handel.

Newhouse har precis nyöppnat butiken i Jönköping i nytt läge på Lantmätargränd 38 A i Atollen. Den nya ytan har, enligt vd Antonia Häller, en ny och bättre inredning än den

Läs också: Newhouse bygger om butiker

tidigare butiken som låg högre upp på samma gata.

Butiken är den sjätte som Newhouse byggt om enligt ett nytt inredningskoncept och  modeföretaget menar att inredningen ”utstrålar en kvinnlig och feminin känsla i tonerna av rosa och ek”.

– Vi öppnade i nya lokaler  för en veckan sedan men vi har haft butik lite längre upp på samma gata i tio år. Vi har letat ny lokal i Jönköping en längre tid och jag måste verkligen säga att vi har haft en superdialog med hyresvärdarna och det känns  som de har varit väldigt måna om att hitta bra lösningar och att de kämpar för en levande citykärna, säger Antonia Häller, vd, till Habit.

Sedan tidigare har modeföretagets ytor på NK-varuhusen i Göteborg och Stockholm samt butikerna på Åhléns city och Nybrogatan i Stockholm och i Hansa i Malmö byggts om.

Den nya butiken på ett attraktivt shoppingstråk i Jönköping är på 176 kvadratmeter.

Samtidigt som Newhouse gör stora satsningar på retail så satsar företaget även på den egna webbutiken och e-handel och sjösatte i slutet av januari en ny plattform med en rad tekniska lösningar. På sikt ska click and collect även integreras i tjänsten och redan nu vävs den fysiska miljön och e-handeln ihop med att kunden bland annat kan se tillgängligt lagersaldo i fysiska butiker.

– Alla benen, fysisk retail, webbutiken och återförsäljarna, är viktiga för oss och vi satsar i alla kanaler för att erbjuda så god service som möjligt till konsumenterna. Vi har också implementerat en lösning där vi kan se vilka plagg som fungerar och inte fungerar i e-handeln så att vi också kan vara effektiva med vilket sortiment vi erbjuder i de respektive kanalerna, säger Antonia Häller till Habit.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11