23948sdkhjf

Ciff Youth på egna ben

Nya datum och arena för barn- och ungdomsmodemässan.

Danska barn- och ungdomsmodemässan får nya datum för att bättre hamna i samklang med de internationella mässorna för barnkläder.

Arrangören bakom modemässan Ciff i Köpenhamn har beslutat att förlägga kommande upplaga av Ciff Youth till den 21 till 23 juni. Därmed arrangeras inte barnmodedelen samtidigt som mässinitativen för herr- och dammode.

Enligt ett pressmeddelande handlar given om att arrangörren tycker att mässan hamnar bättre i det interantionella branmodemässschemat och rätt i inköpscykeln. Något som också utställarna och barnmodeaktörerna ska ha efterfrågat.

Förutom nya datum blir även arenan ny för barnmodemässan som i juni äger rum på klassisk modemässmark i Øksnehallen i centrala Köpenhamn.

– När barn- och ungdomsmodebranschen utvecklas, gör vi det också. Vi har mött en ökande efterfrågan från våra kunder att flytta Ciff Youths s datum, så att de kan boka och träffa relevanta inköpare innan de stänger sina budgetar. Det är vår prioritering att glädja våra varumärken och besökare genom att tillgodose deras behov och erbjuda service av högsta kvalitet och en unik upplevelse, säger Kristian W. Andersen, chief innovation officer för Ciff och Ciff Youth.

Därtill relanserar Ciff Youth initiativet Next som är en yta för att hjälpa nya varumärken att synas och växa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094