23948sdkhjf

Lindex prisas för franchisekoncept

Har franchise på nio marknader.

Lindex har förärats utmärkelsen ”Best Emerging Franchise 2020” under Global Franchise Award på International Franchise Associations, IFA,årliga konferens.

Lindex får priset för att kedjan med hjälp av franchise ”expanderat utanför sitt ursprungsland, visat på globala avsikter och starka relationer mellan franchisegivare och franchisetagare samt har utvecklat och implementerat innovativa metoder för marknadsföring och tillväxt”.

– Det är en stor ära att ta emot denna prestigefyllda utmärkelse och få ett sådant erkännande av branschspecialister på global nivå. Lindex är ett internationellt modeföretag med svenskt arv och stort fokus på design och hållbarhet. Vårt internationella koncept och nära samarbete med våra franchisepartners har lett till en framgångsrik expansion på flera internationella marknader, säger Johan Isacson, director of franchise på Lindex i en kommentar.

Lindex finns i 18 länder varav 9 är med hjälp av franchise på bland annat Island och i Danmark, Tunisien, Qatar och Saudiarabien.

Prisutdelningen ägde rum i Orlando i Florida.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny denimavdelning till Åhléns: ”Stockholms tjusigaste”
Dagmar visar kollektion i Paris – ”Distributionen blir mer internationell”
Modekedjan stänger ytterligare butik
Nyemissionen lyckades: "Vi har fortfarande en bit kvar"
Newhouse återvinner – tygrester blir nya kollektioner
Svensk-spanskt herrskomärke öppnar första fysiska butiken
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328