23948sdkhjf

Uthyrning och pop up-yta för Studio Heijne

Studio Heijne, grundat av Wendy Heijne 2016, öppnar pop up-butik under mars i startupen The Wow closet som hyr ut klänningar för fest  i en butik i Beta passagen i anslutning till NK-varuhuset i Stockholm.

The Wow Closet grundades av Oksana Poliakova och Anna Zhulavskaya 2018 och tillsammans ska aktörerna nu erbjuda en komplett kollektion för uthyrning.

Under december har Studio Heijne även provat att hyra ut plagg i den egna butiken på Kammakargatan 27 på Södermalm i Stockholm. Ett test som enligt modemärket fallit väldigt väl ut och som nu också förlängs.

Studio Heijne fortsätter även utöver uthyrning och pop up-butik med den måttsydda kollektionen Custom Fit Essentials, som lanserades i höstas, och som också visas i dagarna på Nordic Lab som en del av Fashion Week Trade i Stockholm Fashion District.

I kollektionen har Wendy Heijne fokuserat på att skapa perfekta plagg för vardagsgarderoben. Varje plagg har ett tydligt syfte och är omsorgsfullt designat för att vara smickrande för varje kvinna, oavsett längd och kroppsform. Kollektionen består av denimbyxor, vit skjorta, pennkjol, kostymbyxor, kavaj, blus, sidenklänning och olika sjalar i material som Tencel, siden, ekologisk överbliven denim och veganlädret Pinatex som är tillverkat av ananasblad.

 - Vi vill ge en självförtroende boost till varje kvinna, oavsett längd, kroppsform och storlek. Det gör vi genom att erbjuda snygga och unika plagg med en perfekt passform. Vi designar kläderna efter kundens mått och specifika val av detaljer inom varje kollektion. Detta gör att kunden blir delaktig i en formgivning som blir unik för just henne. Det är det som är Heijnes filosofi och vårt unika tillvägagångssätt, säger Wendy Heijne i en kommentar till satsningen.

 Studio Heijne arbetar för en ”size-free”-framtid utan standardstorlekar och massproduktion och där kläder anpassas efter varje individs unika kropp.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11