23948sdkhjf

Åhléns digitaliserar också sina kvitton

Åhléns är nästa företag som beslutat sig för att digitalisera sina kvitton med hjälp av Kivra. 2,3 miljoner Åhléns-medlemmar kommer att kunna ta emot sina kvitton digitalt när tjänsten lanseras senare i vår.

– Vi förenklar köpupplevelsen för våra kunder som i Kivras lösning på ett enkelt sätt får tillgång till sina kvitton på ett och samma ställe, säger Cecilia Mortimer Meurling, marknads- och försäljningschef på Åhléns.

Hon betonar även miljöaspekten.

– Papperskvitton är en miljöbov och vi är glada att kunna erbjuda digitala kvitton då det är viktigt för oss på Åhléns att göra det vi kan för både människor och miljö.

Ica var först med att hoppa på Kivras satsning på en plattform för digitala kvitto. Därefter har även Jula anslutit sig. Åhléns är alltså det tredje stora retailföretaget som nu valt Kivra kvittotjänst.

– 2020 är året då vi börjar ställa om från papperskvitton till digitala kvitton. Det känns väldigt kul att få inleda året med att berätta om vårt samarbete med Åhléns. Vi ser fram emot att tillsammans göra det enklare för konsumenter och bättre för miljön genom att digitalisera kvitton, säger Anna Bäck, vd Kivra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094