23948sdkhjf

Zalando ansluter till Global Fashion Agenda

E-handlaren har likt senast VF Corporation och TAL Apparel anslutit sig som partner till Global Fashion Agenda. Därmed ska e-modejätten vara med och forma mål och sätta modeagendan i forumet, grundat 2009,samt vara med och utveckla branschsamarbeten som ska verka för ökad hållbarhet i modebranschen.

Sedan tidigare är även bland andra Nike, Kering, Bestseller, H&M och Target aktiva inom Global Fashion Agenda och det är även sedan i fjol Crystal International, Erdos Group, Everlane, G-Star Raw och Selfridges Group.

– Vi samarbetar med starka partners för att möta de grundläggande hållbarhetsfrågorna i vår bransch och forma en mer hållbar framtid för mode.Därför är vi glada över att ha Global Fashion Agenda från vår sida som en nyckelpartner och tror att vi kan göra en skillnad tillsammans, säger David Schneider, Zalandos co-ceo och medgrundare i en kommentar.

Global fashion Agenda ligger bakom flera rapporter om hållbarhet i modebranschen och arrangerar även årligen hållbarhetskonferensen Copenhagen Fashion Summit. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078