23948sdkhjf

De går till Mildh press

Ny märken och medarbetare hos pr- och kommunikationsbyrån.

Pr- och kommunikationsbyrån Mildh press, med showroom i Oslo och Stockholm, arbetar med varumärken inom livsstil som mode, skhönhet och inredning. Nya märken i showroomet på modesidan är ur- och smyckeskedjan Ur & Penn samt Gola.

På skönhetssidan har byrån nya kunder med märkena OPI, GHD, Sebastian professional, Bagliora, Dr Spiller, Inika och nu senast Jabushe. Förutom nya märken har byrån även sedan i höstas därtill nya medarbetare. 

Nya i teamet är Emelie Berglund som rekryterades till Stockholmskontoret i augusti, Michaela Qvist som anslöt i sepetmber samt Oscar Mildh och Tuva Harrie som började i januari. I Norge är Anne Marte Nilsson nyanställd och kom till pr- och kommunikationsbyrån i november.

– Under Mildh Press 29-åriga historia har vi aldrig tidigare kunnat presenterat ett så starkt team i Stockholm och Oslo. Vi är redo för nya uppdrag tillsammans med våra redan befintliga kunder och nya. Vi ser med stor ödmjukhet och respekt på år 2020, händelsernas år, säger Helena Mildh, grundaren av pr- och kommunikationsbyrån i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078