23948sdkhjf

Tar in kapital och nya delägare

Digitaliserar 600 av Bestsellers showroom.

Touchtech genomför företrädesemission i syfte att accelerera digitaliseringen av butiker och showroom och nå fler kunder inom retail, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Företrädesemission ska tillföra bolaget cirka 8 miljoner och in som nya större delägare kliver Petter Wingstrand från T-bolaget och Mathias Strömberg från On Target som innehar agenturen för bland annat Gant och Happy Socks.

Touchtech arbetar redan med ett 30-tal varumärken, lejonparten inom mode, däribland Bestsellerägda herrmodekedjan Jack & Jones, Eton, Joy, Caliroots och A Day’s March.

För Bestsellers räkning har företaget utvecklat ny mjukvarulösning för att digitalisera B2B-försäljningsarbetet i showroom och rullar under det kommande året ut produkten i kedjans 600 showrooms.

– Detaljhandeln genomgår en global digital transformation som är drivet av e-handelns framfört och nya konsumentbeteenden. Vilket skapar mycket osäkerhet och beslutsångest för retail-aktörerna på hur framtidens vinnande koncept kommer att se ut. Touchtech representerar en ny väg som förenar den digitala och fysiska handeln med ett bevisat resultat som ökar omsättning och lönsamhet samt kundupplevelsen, säger Deniz Chaban, vd i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078