23948sdkhjf

Han är årets kunddrivna ledare

Björn Borgs vd prisad på Habit Modegalan.

Henrik Bunge, vd på Björn Borg, vann i början av december priset för Årets kunddrivna ledarskap på Habit Modegalan. Han tog emot priset på scenen i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm dit knappt 200 i branschen hade kommit.

Stort grattis! Var tror du att din förmåga att leda och entusiasmera kommer ifrån? Handlar det om utbildning, erfarenhet eller sitter det helt enkelt i din DNA?

– Jag tänker att viljan att utveckla andra är grunden till att vara ledare och den är väldigt stark hos mig. Jag gillar när andra blir bättre och gör saker de inte trodde var möjligt. Det är utgångspunkten för att leda andra, och för den delen även sig själv, säger Henrik Bunge, vd på Björn Borg.

Vilket är ditt bästa tips för att få personalen med sig i tuffa tider?

– Jag tror inte det är någon skillnad att skapa ett motiverat team i med- eller motgång. Motivation är en kombination av lust och mål, och för att kunna vara motiverad måste du både veta vart du är på väg och vara villig att ta dig dit. Det gäller att hela tiden säkerställa att alla har en tydlig riktning, att de vet vart de ska, att de är villiga att göra det och att de upplever att de gör skillnad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407