23948sdkhjf

Ska arbeta med affärsutveckling hos Key Search Scandinavia

Stefan Wahlén har tidigare arbetat med varumärken som Patagonia, Peak Performance, Wolsey och Levi's.

Stefan Wahlén har rekryterats till posten som senior affärsutvecklare, senior business developer, hos Key Search Scandinavia.

Bolaget, som arbetar med rekryteringen inom mode, sport och livsstil men även med rådgivning och analyser i samband med uppköp, rekonstruktioner och bolagssammanslagningar, uppger att efterfrågan ökar på inte bara rekryteringstjänster och funktioner utan också på vägledning och stöd i affärsutveckling.

Stefan Wahlén har ett långt förflutet på flera ledande poster i modebranschen och kommer närmast från posten som European managing director för outdoorvarumärket Patagonia.

Han har även ett förflutet även inom försäljning och varumärkesutveckling hos Wolsey och som global försäljningschef hos Peak Performance. Han har även tidigare arbetat som sales manager for Nike Northern Europe och därtill på flera poster inom Levi Strauss bland annat som landschef i Sverige för denimföretaget.

Hos Key Search Scandinavia, grundat av vd Fredrik Ågren, arbetar nu med Stefan Wahlén inräknad fyra personer även Inger-Mharie Lindén och Emma Seipel, som båda är rekryterare.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078