23948sdkhjf

Med Etons butiker i fokus

Ska leda utvecklingen av skjortföretagets fysiska butiker. Rekryteras från Kicks.

Tina Johansson har rekryterats till Eton och tillträtt posten som som global retail operations manager med uppdraget att leda utvecklingen av skjortföretagets fysiska butiker.

Målet är att butiksupplevelsen i de egna butikerna ska tas till en ny nivå och Tina Johanssons främsta uppgift blir att på en strategisk nivå se till att denna vision tar form.

- Jag otroligt positiv och energisk över att bli del av det fantastiska teamet på Eton. Vi står nu tillsammans inför många spännande och omfattande projekt som ni snart kommer få höra mer om, säger Tina Johansson i en kommentar.

Tina Johansson har 22 års arbetserfarenhet inom retail och ledarskap och kommer närmast från tjänsten som sales and management developer hos Kicks Nordic.

Skjortföretaget, grundat i Gånghester 1928, har egna butiker på centrala adresser i bland annat New York, Los Angeles, London, Frankfurt, Köpenhamn, Malmö och Stockholm och  flygplatsbutiker på München Airport, Arlanda, Kastrup och Landvetter samt egen webbutik.

Eton planerar även att öppna flera butiker som komplement till företagets nätverk av över 1 500 återförsäljare på 50 marknader.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078