23948sdkhjf

Gallerian skapar ny mötesplats och nytt retailkoncept

Ska locka skateboardintresserade i alla åldrar.

Den 13 november öppnar Gallerian på Hamngatan i Stockholm nya satsningen P.U.S.H, som är en förkortning för Performance Sk8 Urban Skate House.

Ytan om 1 000 kvadratmeter ska bli en bli en ny urban mötesplats där besökare har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa varumärken.

På plats kommer det även att finnas pop-up butiker och möjlighet till shopping. Den nya möteplatsen och retailkonceptet ska ha öppet i 300 dagar.

– Målet med helhetsomvandlingen har varit att göra Gallerian till Stockholms mest dynamiska och kontrastrika handelsplats. Det gör vi genom att erbjuda ett brett utbud av shopping och upplevelser. P.U.S.H är ett exempel på det. Deras unika blandning av mötesplats, shopping, kultur och skateboard bidrar till lärande, inspiration, gemenskap och umgänge. Just de värden som skapar nyfikenhet och intresse för en handelsplats som vill framåt och vara tillgänglig för fler, säger Cecilia Åkesson, centrumchef.

Mötesplatsen har skapats av nätverket bakom det svenska innovationsbolaget Performance Sk8 och projektledare för satsningen som ligger på Gallaerians plan 4, en trappa upp ovanför huvudentrén från Hamngatan, är Alex Lindgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081