23948sdkhjf

Syversen investerar i Dear denier

Följer på förvärvet av av Panos Emporio tidigare i år.

Underklädes- och strumpdistributören Syversen investerar i danska strumpföretaget  Dear Denier; grundat av Katrine och Frederik Drost Lewinsky 2012.

- Syversen group är byggd på strumpor och strumpbyxor, och Dear Denier har en modern inställning till kategorin. Dear Denier är hållbara produkter som produceras i Italien med rätt design. Katrine och Frederik som startade varumärket är också två personer som vi verkligen gillar, säger Hans Erik Syversen, partner i Syversen AS i en kommentar.

Tidigare i år förvärvade Syversen det svenska badklädesvarumärket Panos Emporio och i ett pressmeddelande skriver bolaget att ”vi bekräftar positionen för de varumärken som vi redan representerar, samtidigt som vi utökar vår portfölj av varumärken där vi också investerar som ägare. Förvärvet av Panos Emporio och investeringen i Dear Denier är en del av en långsiktig strategi, där vi vill vara en del av ägandet ". 

Bolaget är redan stora inom strumpbyxor med varumärken som Calvin Klein och Oroblu och Dear Denier passar enligt bolaget bra in i mixen av varumärken.

Som nordisk distributör representerar Syversen, med det svenska dotterbolaget Syversen International, varumärken som Calvin Klein, Ralph Lauren, DKNY, Oroblu, Marlies Dekkers, Muchachomalo och Saxx inom både underkläder, strumpor och strumpbyxor. 

Bolaget äger även, vid sidan av Panos Emporio, varumärkena Note och Eton Socks och hjälper till att bygga märket Greater Than A tillsammans med Aksel Lund Svindal.

Nu planerar Syversen att tillsammans med grundarna utveckla Dear Deniers varumärke och produkt ytterligare och utöka märkets distrubution i Skandinavien och internationellt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125