23948sdkhjf

Ska skapa digitalt modehus

Stayhard-grundaren Joakim Naumburg och Lars Wallin ligger bakom ny satsning.

Tillsammans med Stayhardgrundaren Joakim Naumburg ska modedesignern Lars Wallin skapa digitalt modehus för att nå en bredare målgrupp och lanseras internationellt

Habit har nyligen skrivit om Lars Wallins nya satsning Lars Wallin V och fokus ligger på bland på att utöka med ready-to-wear-kollektioner. 

Duon har har sedan ett par år tillbaka planerat steget att bredda varumärket och skapa ”World of Lars Wallin” på plattformen som bär modeskaparens namn.

 Efter nästan 30 år i branschen har jag byggt upp ett starkt varumärke inom couture och etablerat mig väl i Sverige. Jag har sedan länge känt att jag vill att fler ska kunna bära min design. För att kunna realisera detta har jag arbetat tätt med styrelseordförande Joakim Naumburg som har en lång karriär inom e-handel och bolagsbyggande bakom sig, säger Lars Wallin, i en kommentar.

Den nya satningen innefattar i nuläget tre kollektioner: Lars Wallin V,  Lars Wallin Collection och Lars Wallin Jewelry. Lar Wallin Collection innehåller klänningar i premiumsegmentet medan Lars Wallin Jewelry är en smyckeskollektion innefattande silver och guldpläterade örhängen, halsband, ringar och armband.

Fler kollektioner och underkollektioner väntar även med produkter utanför modevärlden.

Vid sidan av de nya kollektionerna och satsningarna finns även alltjämt den skräddarsydda delen med Lars Wallin Couture kvar i sin nuvarande form.

 Det är otroligt spännande att få vara med och förvalta och utveckla detta starka varumärke med dess enorma potential, säger Joakim Naumburg. Lars har ett otroligt öga för design som han inte kompromissar med. Tillsammans med vår engagerade styrelse och drivna organisation skapar vi goda förutsättningar för att skapa World of Lars Wallin, säger Joakim Naumburg som är majoritetsägare i bolaget där också Lars Wallin och ett antal mindre delägare ingår i ägarkretsen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125