23948sdkhjf

Herrmodemässa värvar hållbarhetsprofil

Herrmode- och streetwearrmässan Jacket Required i London satsar på hållbarhet med att rekrytera Phil Wildbore till posten som hållbarhetsambassadör. Anledningen är att mässan vill boosta uppställningen av varumärken som på olika visa arbetar mer etiskt och hållbart till kommande mässor.

Phil Wildbore beskrivs som en form av pionjär inom hållbarhet, inte minst när det gäller att arbeta med rättvisa löner och arbetsförhållanden, och ligger bakom märken som Road och Monkee Genes.

- Jag är mycket glad över att tillkännage Phil som vår nya hållbarhetsambassadör. Han tar med sig en mängd kunskap och praktisk erfarenhet inom den etiska och hållbara modarenan och på Jacket Required är vi fast beslutna att arbeta för att skapa en arena som är stolt över att visa upp varumärken med en tydlig medveten vision för framtiden och produkt som produceras av god kvalitet. på det mest etiska och hållbara sättet, säger Adam Gough, event director hos Jacket Required i en kommentar.

Kommande upplaga av herr- och streetwearmodemässan Jacket Required äger rum på Old Truman Brewery i London den 22 till 23 januari 2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.09