23948sdkhjf

Nellys vd kliver av

Efterträds tillfälligt av moderbolagets vd Marcus Lindqvist.

Anna Ullman Sersé lämnar posten som vd för Nelly.

Hon har arbetet med e-modehandlaren under de senaste tre åren och sedan april 2018 som vd; först som tillförordnad och sedan i oktober i fjol som permanent vd.

Hon efterträds på posten av Marcus Lindqvist, vd i Qliro group, som enligt ett pressmeddelande nu tar en mer aktiv roll i bolaget och kompletterar den befintliga ledningsgruppen som arbetande styrelseordförande innan en ny vd är på plats.

– Jag har arbetat inom Qliro Group och med Nelly i snart tre år varav de senaste ett och ett halvt åren som VD. Under tiden har jag definierat en ny strategi och rekryterat en stark ledningsgrupp. Nelly är ett fantastiskt bolag men implementeringen av strategin kräver mer närvaro i Borås och i Falkenberg än vad som jag känner att jag vill prioritera med hänsyn till min familj. Därför har jag idag valt att säga upp mig, säger Anna Ullman Sersé, avgående vd på Nelly i en kommentar.

Innan hon klev på som vd för Nelly arbetade hon som head of business development på moderbolaget Qliro Group och med bland annat ansvar för affärsutveckling av Nelly.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078