23948sdkhjf

Ny butik för Myrqvist

Öppnar ny butik som är till ytan fem gånger så stor som den första på Grev Turegatan.

Svenska Myrqvist, grundat av Sebastian Öhrn 2016, gillar att möta kunden även fysiskt och öppnar ytterligare en butik i Stockholm i Mood den 10 oktober.

Sedan tidigare driver herrskoföretaget butik på Grev Turegatan 46 i Stockholm men nu satsar Myrqvist på  ytterligare en fysisk butik om 94 kvadratmeter.

Sebastian Öhrn har också noterat hur e-handelsförsäljningen ökat sedan den första fysiska butiken öppnade i november 2017.

– Den här typen av kvalitetsskor är ofta något som man vill klämma och känna på innan man bestämmer sig. Vi insåg därför snabbt att det fanns en efterfrågan att testa skorna innan köp och öppnade vår första fysiska butik på Grev Turegatan i Stockholm. Något som vi nu följer upp genom att öppna en fem gånger så stor butik i Mood Stockholm, säger Sebastian Öhrn, Myrqvist grundare i en kommentar.

Genom att kapa mellanhänder, hantera försäljningen på egen hand och arbeta direkt med erfarna skotillverkare i Portugal kan företaget erbjuda kvalitativa herrskor för ungefär halva priset, startpris strax under 2 000 kronor, jämfört med liknande modeller från andra tillverkare, menar Sebastian Öhrn.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129