23948sdkhjf

Jennifer Blom bjöd på pastelldrömmar

Visade i Stockholm på måndagskvällen.

Samtidigt som ruggvädret och höstkylan definitivt gör sitt intåg i Sverige utlovar Jennifer Blom hopp om ljusare tider.

Med regntunga skyar utanför fönstret på Daneliuska huset på Birger Jarlsgatan i Stockholm bjöd hon på måndagskvällen på spirande vårkänslor under temat Pastel paradise.

Utöver hennes signaturplagg – fotsida navelringade aftonklänningar -- visades storskjortor, kaftanliknande långklänningar och självklart hennes forte; plisseringar, för säsongen infärgade med regnbågsliknande akvarelleffekt. Allt med klanderfri passform och sömnad. Utöver glassbarens alla pasteller symtes syrenlila, medelhavsblått och turkos tillsammans med en handfull sotsvarta klänningar med glittrande paljettinslag.

Som ett resultat av den inställda visningsveckan i augusti har många varumärken valt att göra presentationer och visningar löpande under hösten. Oavsett om det beror på att Jennifer Blom de facto gör fantastiska kläder, och blev nominerad till årets designer 2019 av Elle, att hennes pr-byrå RMPRs har ett stort kontaktnät eller valet av tidpunkt – sannolikt en kombination av allt – så var visningen extremt välbesökt.

Namnkunnig modeelit och kändisdito var så förtjusta över plaggen, champagnen och att möjligheten få fota sig med varandra och modellerna att de dröjde sig kvar länge

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094