23948sdkhjf

Nu väntar citybutik för JD Sports – öppnar fjärde butiken

Öppnar fjärde butiken i Stockholmsregionen.

Den brittiska sportmodekedjan JD Sports öppnar butik om nära 1 000 kvadratmeter fördelade på två plan i Gallerian på Hamngatan i Stockholm i början av december. Sedan tidigare, första butiken öppnade 2015, har kedjan närvaro i Sverige med  butiker i Mall of Scandinavia, Kista centrum och senast, i november ifjol, öppnade JD Sports butik i Skärholmen centrum.

- Vi är väldigt glada att ha stöttat JD Sports i deras senaste etablering i Sverige. Det kommer att bli en stor flaggskeppsbutik i två våningar med ett fantastiskt läge i Gallerian Stockholm. Gallerian är en av landets viktigaste handelsplatser och etableringen blir en viktig positionering av konceptet, säger Mats Toso, senior project manager hos Cushman & Wakefields retail services som företräder JD Sports i  expansionen och med etableringarna på den svenska marknaden.

Enligt ett pressmeddelande letar sportmodekedjan, som globalt omfattar nära 700 butiker, efter fler lägen för fortsatt expansion i Sverige. 

- Vi ser fram emot att välkomna JD Sports flagship butik med dess breda utbud inom sportmode. Vi är övertygade om att butiken kommer att uppskattas av våra besökare och bidra väldigt positivt till nya Gallerians mix av upplevelser och butiker, Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian säger:

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.078