23948sdkhjf

”Vi är riktigt duktiga i mellanstora städer”

Lager 157 fortsätter expansionen i Norge.

Lager 157 öppnar andra butiken i Norge i Sandnes den 28 november.

Under innevarande år har kedjan gått från 30 butiker i inledningen av 2018 till 43 butiker varav en i Norge i Oslo som öppnade på Møllergata 4 i mars. Därtill finns webbutik i landet. Nya butiken i Sandnes om 2 000 kvadratmeter blir den första fullsortimentsbutiken i Norge med kläder, inte minst viktigaste varugruppen jeans, för dam, herr och barn och även ett mindre heminredningssortiment.

– Vi är riktigt duktiga i mellanstora städer, där vi kan bygga en nära kontakt med invånarna. Det är på orter som liknar Stavanger och Sandnes som vi kan nå ut och där ordet om oss sprids på ett bra sätt. Hela området kring Stavanger bär också på en intressant historia som går långt tillbaka i tiden. Det brukar vara gynnsamt för människors självkänsla. De blir mer trygga i sig själva och gör därmed också klokare val. Det ser vi som en konkurrensfördel gentemot dyra varumärken, säger Stefan Palm, vd i en kommentar.

Lager 157, med Stefan Palm som ensam ägare, omsätter nu omkring 1 miljard kronor. För 2018 landade omsättningen på 912 miljoner kronor och bolaget gjorde ett resultat på sista raden om 55 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078