23948sdkhjf

Byter jobb hos Boozt

Modehandlaren internrekryterar till posten som finanschef.

Sandra Gadd tillträder som finanschef, CFO, hos Boozt. Hon tillträder den 1 december och efterträder Allan Junge-Jensen.

Hon rekryteras internt då hon arbetat inom Boozt och i rollen som transformation finance manager sedan oktober 2016 och sedan i januari 2018 som business development director.

När hon kom till bolaget hade hon initialt ansvar för de finansiella förberedelserna inför bolagets börsnotering på Nasdaq Stockholm i maj 2017.

Sandra Gadd har även ett förflutet hos Deloitte där hon arbetet med revision. 

- Jag är väldigt glad och stolt att vi har funnit en högt kvalificerad intern ersättare till Allan. Att besitta förmågan att identifiera, utveckla och befordra talanger internt är en viktig del av vår kultur och strategiska agenda. Sandra har en stark finansiell bakgrund liksom stor insikt och kunskap om Boozt och vår verksamhet vilket gör henne väl lämpad för rollen som CFO. Hon har under de tre senaste åren konsekvent levererat på de ansvarsområden som hon haft och har visat sig vara en smart, ambitiös och hårt arbetande lagspelare. Jag är glad att Sandra tackat ja till jobbet som CFO och är övertygad att hon kommer bli en nyckelspelare för det team som kommer ta Boozt till nästa nivå, säger Hermann Haraldsson, vd.

Sandra Gadds eftreträdare på posten som  business development director blir Sandra Joy Larsen som även hon rekryeteras internt från en ledande post på marknsdavdelningen. Sandra Joy Larsen har arbetat hos Boozt sedan 2012.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094