23948sdkhjf

Ted Baker gör comeback i Skandinavien

Relanseras via ny distributör, närvaro på NK och via utvalda återförsäljare.

Brittiska mode- och designvarumärket Ted Baker satsar i Sverige via den finska distributörens nya dotterbolag och under ledning av Pia Halmevaara som landschef.

Ted Baker startades som ett herrmodemärke specialiserat på skjortor i Glasgow 1988. I dag rymmer varumärket herr- och dam- och barnmode, väskor och accessoarer, skor, skönhet, glasögon och klockor men också heminredning. 

Försäljningen sker via ett antal varumärkesbutiker i Storbritannien, USA och i Asien som Hong Kong, Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Dubai och Jakarta samt ett stort antal återförsäljare och e-handelsaktörer.

Pia Halmevaara började som Sverigechef för Ted Baker i januari i år i samband med att den finska distributör Acc3ss OY startade ett dotterbolag Acc3ss Nordic AB för märket i Skandinavien och med bas i Stockholm.

Pia Halmevaara har arbetat inom modebranschen under hela sitt yrkesverksamma liv och kommer närmast från rollen som inköpare hos varuhuskedjan Stockmann i Finland men har även arbetat som inköpschef på dam hos modebutikskonceptet Ströms i Stockholm.

Den 1 augusti inledde Ted Baker samarbete med NK Studio för ytor både på dam- och herravdelningen.

Förutom NK Stockholm har Ted Baker valt att arbeta med ett antal utvalda återförsäljare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079