23948sdkhjf

Från Kent till smycken

Efva Attling öppnar tillfällig butik för kreativa hubben The Högdalen och lanserar kollektion med Joakim Berg.

Joakim Berg har designat en mindre kollektion smycken för Efva Attlings kreativa hubb The Högdalen. Smyckena lanseras i pop up-butiken på Bellmansgatan 26 på Södermalm i Stockholm och i tillhörande e-handel.

The Högdalen ska fungera som en kreativ hubb för mode, konst, möbler,accessoarer, foto och smycken och på sajten finns även bland annat väskaccessoarer från Gabrielle by P och läderjacka från Jofama.

Till projektet har den forne sångaren och låtskrivaren för Kent Joakim Berg designat en kollektion smycken; ring, armband och halsband

Jag tycker att den tekniska delen är väldigt intressant. Att se en sak som tog mig 10 minuter att rita, men som är enormt svår att tillverka i metall. Det är mäktigt. Det är väl också det som skiljer att göra smycken från att göra musik. I musik är det ju så löst, där är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Sen om det blir bra eller inte, det är en helt annan sak. Men här finns det ju konkreta, hantverksmässiga ramar som man måste hålla sig till på något sätt. Det tycker jag är kul, att begränsningarna blir en del i det kreativa, säger Joakim Berg i en kommentar.

Pop up-butiken ska hålla öppet mellan den 6 till 10 september men öppnar igen på samma plats under begränsad tid senare i höst.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062