23948sdkhjf

Från Ellos till By Malene Birger

Shpresa Salihi blir ansvarig för e-handeln hos det danska modeföretaget.

Shpresa Salihi blir ansvarig för e-handel hos By Malene Birger; head of e-commerce.

Hon tillträder den 23 september och kommer närmast från Ellos där hon under 1 år och 8 månader arbetat som e-shop manager. Nu får hon bas i Köpenhamn och tar ytterligare ett kliv i karriären när hon blir ansvarig för modeföretagets e-handelsteam.

By Malene Birger är ett bolag med starkt varumärke och stor potential. Jag brinner för försäljning och utveckling - jag ser fram emot att applicera det i e-handeln med kundens behov och UX, user experience, i fokus. By Malene Birger har en långvarighet i sina kollektioner som jag tycker är mycket intressant ur ett hållbarhetsperspektiv. Med starkt danskt designarv är det kollektioner som alltid är aktuella och har ett kontinuerligt starkt värde med tiden. Det ska bli mycket spännande att ta mina erfarenheter och visioner vidare in i By Malene Birger, säger Shpresa Salihi i en kommentar.

Till Habit säger hon också att den största skillnaden blir flödet av produkter som inte är lika stort hos By Malene Birger som hos Ellos.

Vad tar du med dig från Ellos till By Malene Birger?

Framåtandan och förmågan att vara flexibel i arbetet. Jag har verkligen växlat upp UX-tänket och arbetat mycket med kundupplevelsen på Ellos och  verkligen fått lära mig att mäta och analysera siffror in i minsta detalj. Det är bra kunskap att ha med sig till By Malene Birger, säger Shpresa Salihi till Habit.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny denimavdelning till Åhléns: ”Stockholms tjusigaste”
Dagmar visar kollektion i Paris – ”Distributionen blir mer internationell”
Modekedjan stänger ytterligare butik
Nyemissionen lyckades: "Vi har fortfarande en bit kvar"
Newhouse återvinner – tygrester blir nya kollektioner
Svensk-spanskt herrskomärke öppnar första fysiska butiken
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094