23948sdkhjf

Myrorna lanserar nya tjänster och pop up-butik i höst

Second hand-kedjan rullar ut flera nya tjänster i höst. Därtill öppnar en ny pop up-butik.

Myrorna startar uthyrning av kläder, lånegarderob hos externa samarbetspartners, personal shopper- och inredningstjänster för företag och privatpersoner.

Först med att hyra ut kläder blir butiken på Kolargatan i Stockholm. Därtill ska second hand-kedjan erbjuda handplockade outfits för utlåning hos bland annat hotell och i samband med festivaler och andra event. Därtill öppnar Myrorna ytterligare en pop up-butik i Stockholms city i september och följer därmed upp ytan som second hand-kedjan hade i The Lobby på Regeringsgatan.

Nya inredningstjänsten handlar om att företag och privatpersoner ska kunna få hjälp med allt från val av möbler och prylar, till leverans och styling via en onlinebokning.


Alla måste ställa om till cirkulär konsumtion och det måste ske nu. Folk är mer pålästa och engagerade än någonsin, kräver full transparens och börjar efterfråga hållbarhet på riktigt. Vi på Myrorna har varit hållbara i 120 år men slutar aldrig utvecklas för att driva på omställningen bland annat genom att underlätta medvetna val, säger Caroline Andermatt, vd på Myrorna i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112