23948sdkhjf

Firar italiensk avdelning med egen kollektion

Care of Carl i nytt samarbete med italienska premiumvarumärken.

För fem år sedan introducerade herrmodehandlaren Care of Carl ”Italienska avdelningen” där e-handlaren säljer noga utvalt sortiment från italienska premiumvarumärken.

I dag är avdelningen enligt Care of Carl en mycket välbesökt och uppskattad del av butiken och för att markera milstolpen, och att avdelningen funnits i fem år,lanseras en egendesignad kollektion framtagen i samarbete med ett antal italienska premiumvarumärken. Förutom en egen kollektion så lanseras även varumärket Brunello Cucinelli i sortimentet.

- För att fira detta har vi tillsammans med några av de ursprungliga varumärkena i avdelningen gjort en mindre jubileumskollektion. Traditionella och formella plagg i toppkvalitet som utformats, på vårt sätt och som återfinns exklusivt i butiken. Flanellbyxor från Incotex tillverkade i super 100’s ull och mjuka kavajer med rullade slag och utanpåliggande fickor från Boglioli. Oxfordskjortor från Barba Napoli med handsydd axel och spetsiga kragsnibbar, ackompanjerade av handgjorda slipsar från E.Marinella, med ett unikt mönster som tryckts för hand i Storbritannien, säger Henning Källqvist, grundare och vd i en kommentar till den egna kollektionen.

Missa inte chansen att lyssna på Carl of Carls vd Henning Källqvist som är en av många talare under Habit Modebranschens Dag som äger rum på Textile Fashion Center i Borås den 5 september. Anmälan kan göras här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109