23948sdkhjf

H&M-butik i ny stass

Syateljé, utvalt sortiment, nytt inredningskoncept och uthyrning av plagg blir nyheter i H&M:s omgjorda butik vid Sergels torg som öppnar i höst.

H&M lovar ”ny shoppingupplevelse utöver det vanliga” när butiken vid Sergels Torg i Stockholm nyöppnar efter en längre tids renovering under senhöst 2019. 

Butiken uppges bli unik i sitt slag när det kommer till val av inredning, butiksatmosfär och ska därtill erbjuda ett flertal nya koncept.

I den nya enheten ska modekoncernen bland annat dra igång uthyrningstjänst av plagg från en särskild kollektion, låta kunder få hjälp att laga och uppdatera plagg i en syateljé och därtill har ett samarbete med en digital tjänst för skönhetsbokningar, Dashl, inletts för behandlingar av hår, naglar och make-up och därför har också butikens öppettider utökats. Det är första gången som H&M globalt lanserar möjligheten till uthyrning av plagg.

I butiken finns även kafékonceptet It´s Pleat.

– Med H&M Sergels Torg erbjuder vi en helhetsupplevelse för våra kunder och ett mervärde som man inte kan få någon annanstans. Vi vill alltid överraska våra kunder och jag ser fram emot att välkomna alla till H&M Sergels Torg - en ny butik fylld med det senaste modet, spännande nyheter och en känsla av att få ta del av det där lilla extra, säger Filip Ekvall, landschef H&M Sverige i en kommentar.

Läs mer om: H&M
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094