23948sdkhjf

Idris Elba lanserar eget klädvarumärke

Skådespelaren Idris Elba har lanserat en egen klädkollektion. Varumärket 2HR Set är inspirerat av brittens andra stora passion: musiken.

Idris Elba, känd från bland annat filmfranchisen Fast & Furios och tv-serien Luther, har även extraknäckt som diskjockey, exempelvis körde han ett set på årets Coachella-festival. Nu kan britten även addera modedesigner på sitt visitkort. 2HR Set är en unisexlinje för män, kvinnor och barn bestående av bland annat sweatpants, hoodies, bomberjackor, skor och t-shirts som lämpar sig väl i den DJ-miljö som Idris Elba trivs i.

– Ett tvåtimmarsset är acidtestet för en DJ. Men jag har tagit den här idén ett steg vidare. Vare sig jag står på scenen, är på gymmet eller läser ett nytt manus så ger jag mig själv två timmar att verkligen få saker gjorda. Det är mitt fönster få att få saker gjorda och få dem gjorda bra, har Idris Ebla förklarat i ett uttalande.

På en del av de sportiga kläderna står det DSYF och Don't Stab Your Future, vilket är en kommentar till det ökade antalet knivbrott i Storbritannien. Vinsten i den delen av kampanjen går till en organisation mot gatuvåld.

I lanseringen av 2HR Set ingår även samarbeten med andra artister, inklusive en hoodie ihop med DJ Fatboy Slim.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078