23948sdkhjf

Ivyrevel poppar upp i MoS

På lördag, den 13 juni, öppnar det digitala modevarumärket Ivyrevel en ny pop up-butik i Mall of Scandinavia. Det är andra gången gruppen etablerar sig i Mall of Scandinavia för att komplettera sin digitala plattform med en fysisk mötesplats åt sina kunder.

Den rymliga butiken på 469 kvadratmeter erbjuder Ivyrevels fulla sortiment samt en särskild avdelning med arkiv-plagg och outletprodukter från tidigare säsonger.

– Det är mixen av detta erbjudande som är unikt för just denna pop-up store. Dessutom kommer våra nyheter landa i butik innan de finns tillgängliga online, säger Sebastian Hammarberg, Creative Brand Director på Ivyrevel, i en kommentar.

I höst kommer Ivyrevel även slå upp dörrarna till ett helt nytt showroom i anslutning till Mall of Scandinaviabutiken. Här fokuserar varumärket på att visa kommande kollektioner och inspiration.

– Ett showroom i anslutning till butik ser vi som ett effektivt sätt för personal från huvudkontoret samt samarbetspartners att komma närmare kunden, säger Sebastian Hammarberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078