23948sdkhjf

Vd-skifte på Gents

Laszlo Varga, som tidigare i år klev in i Gents styrelse, tar den 5 augusti över som vd. Han ersätter ägaren Jenny Rydhström, som kommer att ansvara för sortiment och marknadsföring.

Varga, som tidigare varit vd för Euroflorist, ska tillföra internationell kompetens inför livsstilsföretagets fortsatta expansion.

– Det är med stor entusiasm som jag tar över rollen att leda ett företag med så mycket kompetens och drivkraft, säger Laszlo Varga i en kommentar. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Gents medarbetare, styrelse och kunder för att fortsätta utveckla och växa företaget.

Efter att räkenskapsåret avslutats häromdagen står det klart att Gents gjort en rekordtillväxt online. Bolagets e-handel har ökat med 39 procent sedan föregående räkenskapsår. Siffror inväntas från övriga bolag i koncernen men totalt förväntas tillväxten landa runt 25 procent, inkluderat traditionell butiksretail. Samtliga bolag har ökat sin omsättning.

– Nu får vi ett kvitto på att vårt arbete under året har lönat sig med en omsättningsökning som ligger klart över branschindex. Tillväxten beror på att vi verkligen har fokuserat på att lösa våra kunders problem med relevanta produkter och en målgruppsanpassad kommunikation, säger Jenny Rydhström.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078