23948sdkhjf

Den här modeveckan blir av

Modeveckan i Stockholm Fashion District hålls som planerat den 12-17 augusti. Den påverkas inte av Swedish Fashion Councils beslut att ställa in visningsveckan Fashion Week senare i augusti, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Stockholm Fashion District i Nacka Strand är ett kluster för affärer och kreativitet med showroom, mässor, inköpsdagar, produktion, pop up event, utbildningar och utveckling av modebranschen. – Stockholm Fashion District arbetar med både svenska och internationella varumärken och modeföretag och spänner över hela modebranschen. Hela modeindustrin arbetar med stora omställningar och för oss är det därför viktigt att fortsätta samla branschen för att skapa en dynamik i utvecklingen. Handel är en viktig grund och vårt fokus, och vi står bakom alla butiker och leverantörer i Sverige i omställningen som sker i vår bransch i stort." säger Helena Waker, vd för Trade Partners Sweden och Stockholm Fashion District, i en kommentar.

Hållbarhet står högt på agendan och genom initiativet Encouragement for Action tilldelar Stockholm Fashion District årligen i augusti, tillsammans med viktiga organisationer och intressenter i sitt nätverk, en utmärkelse i fyra kategorier till selekterade företag och varumärken. Utmärkelsen är en uppmuntran till att fortsätta på inslagen väg. Vinnarna presenteras vid en ceremoni i Stockholm Fashion District den 14 augusti.

För att stärka nätverket mellan butiksägare och inköpare presenterar Stockholm Fashion District även Buyers Club i augusti.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078