23948sdkhjf

Kappahl på sommarturné med Newbie

KappAhl åker på sommarturné i Storbritannien med sitt livsstilskoncept i mer hållbara material för baby och barn, Newbie. Orsaken är att man vill möta det växande antal ”Newbielovers” och bädda för öppningen av de två första Newbie Store-butikerna utanför London i höst. Närmare bestämt i Sheffield och Milton Keynes.

Newbie växer snabbt i popularitet hos britterna. För att möta efterfrågan medan vi börjar etablera oss utanför London ger vi oss ut på en sommarturné. Vi har låtit oss inspireras av KappAhls grundare Per-Olof Ahl som redan på 1950-talet gav sig ut på  vägarna när efterfrågan på KappAhl var större än tillgången på butikslokaler, säger Camilla Wernlund, internationell expansionschef för Newbie i en kommentar.

Under turnén, som pågår fram till den 31 augusti, kommer Newbie-bussen att stanna till på marknader och festivaler i bland annat centrala London, Manchester, Birmingham, Bristol, Cardiff, Cornwall, Leeds och Sheffield.

Premiärstoppet för turnébussen var under midsommarhelgen i Milton Keynes, där Newbie bjöd in till klassiskt svenskt midsommarfirande med dans runt midsommarstången, kransbindning och svensk midsommarmat.

Newbie-bussen kommer att fungera som ett mobilt, digitalt och socialt showroom, där aktuella kollektioner visas upp och kan klickas hem.

Newbie Store, har sedan slutet av 2017 öppnat sex fysiska butiker samt onlinehandel i Storbritannien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065