23948sdkhjf

Branschprofil moderator för Retaildagen

Den 3 oktober är det dags för årets upplaga av Retaildagen på Epicenter i Stockholm. Temat för dagen är kundupplevelsen.

Föreläsaren, affärstödjaren och utbildaren med lång erfarenhet av modebranschen, Vanessa Leporati, är moderator för Retaildagen.

Under dagens ska kundupplevelsen tacklas från flera olika synvinklar; från det fysiska mötet i butik till hur du på bästa sätt tar hand om din kund på nätet och allt om den digitala kundupplevelsen, inklusive logistiken.

I programmet ryms de mest framåtsyftande talarna från den samlade retailbranschen som bland andra Nellys CCO Carola Lundell, Citycons nytillträdde vd Scott Ball och Synsams marknadsdirektör Michael Grimborg.

Därtill kommer fastighetsägaren Atrium Ljungbergs Mattias Cellinder för att berätta om erfarenheterna av tjänsten Leveriet. 

Parks & Resorts utbildningschef Anja Ringdahl ska tala under rubriken ”vad kan handel lära av upplevelseindustrin?" och bidra med nya insikter och perspektiv på de stora utmaningarna men också möjligheterna som detaljhandeln står inför. 

Retaildagen arrangeras gemensamt av Nordiske Mediers tidningar Dagens Handel, Habit, Fri Köpenskap och Transport & Logistik Idag.

Här finns hela programmet och anmälan till dagen som äger rum på Epicenter i centrala Stockholm den 3 oktober.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078