23948sdkhjf

Hans klockbolag tar in nytt kapital

Drar in nära 2,5 miljoner kronor genom crowdfunding.

Klockbolaget Boom Watches har tagit in 2,43 miljoner kronor via en crowfundingkampanj hos FundedByMe. Bolaget skriver att intresset att investera var stort. Klockbolagets försäljning går igenom e-handeln och bolaget lanserar nyheter varje vecka och även möjligheten att byta ut olika delar på klockorna som armband och urtavla.

Många klockbolag väljer, utöver egen e-handel, att finnas även i olika fysiska butiker. Vi tror att det är fel väg att gå och har därför satsat på vår egen e-handel och att förfina den. Tack vare att vi lagt fokus där, kan vi erbjuda kunderna en riktigt bra shoppingupplevelse och snabb leverans. Jag ser våra återkommande kunder som ett tecken på att vår produkt är kvalitativ och uppskattad och att människor vill kunna förändra saker i de klockor som de redan äger - snarare än att behöva köpa flera olika klockor, säger Niklas Dahlgren, i en kommentar.

Klockföretagets grundaren Niklas Dahlgren har mer än 20 års erfarenhet av klockbranschen och har bland annat byggt upp Gant Time och Storm Watches internationellt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079