23948sdkhjf

Nytt nummer av Habit International

Allt som har med data att göra är nästa stora grej, enligt Amanda Parkes, innovationschef på Future Tech Lab i New York. Hon är varken först eller ensam om att påstå det. Modetechexperter säger att industrin måste ställa om för att möta växande hållbarhetskrav och matcha dagens digitalt orienterade konsument. Habit har gläntat på dörren till nya innovationer och morgondagens affärsmodeller.

När den fysiska handeln utmanas växer betydelsen av samarbetet mellan butiker och leverantörer. Habit har genomlyst mellansegmentets land och hittat vinnande och djärva grepp till lyckade affärer.

Findsourcing är en ny aktör som vill förändra inköpen i grunden. Medgrundaren Elias Gröndal har skapat en global databas för skobranschen med målet att göra sourcing transparent och lättillgängligt.

Habit har även skannat marknaden på nykläckta varumärken. Möt pånyttfödd retro hos Silly Silas, kvinnlig finess undertecknad Daily Elegance, skohantverk à la bröderna Håman, mangakonst signerad Ewa Larsson, barnmode från Blaou (omslaget) och mycket mer. Dessutom, Henric Dahl som är tillbaka på modescenen med ny etikett.

Välkommen till den engelska utgåvan av Habit. Förutom prenumeranter når den mässbesökarna på Premium i Berlin, Première Vision i Paris, Ciff och Revolver i Köpenhamn samt Stockholm Fashion District i Nacka.

God läsning,

Kajsa Åström, tf chefredaktör Habit

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125