23948sdkhjf

Comeback för Årets Modebutik i Habit Modegalan

Efter ett års uppehåll kommer kategorin Årets Modebutik tillbaka som kategori i Habit Modegalan i samarbete med partner Svensk Handel Stil. Priset delas ut under Habit Modegalan som äger rum i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm 3 december.

Det känns jätteroligt. Vi tycker att det är den viktigaste kategorin, och när vi fick möjlighet att samarbeta med Habit var det ett utmärkt tillfälle att hylla modebutiker i Sverige och visa att vi inte bara pratar butiksdöd utan att det finns en hel del framgångshistorier, säger Mikael Sandström, branschordförande för Svensk Handel Stil till Habit.

2017 kammade modebutiken Adisgladis Wollmar Yxkullsgatan på Södermalm i Stockholm hem priset.

I juryn får Stils branschordförande sällskap av Susanne Einhorn, Vanessa Leporati och juryordförande Kajsa Åström från Habit Sko & Mode.

Vinner gör en enskild fysisk eller digital butik inom dam-, herr-, sko- accessoarer- och/eller barnmodebutik och bedömningskriterier är bland annat ekonomisk utveckling, koncept, varumärkesmix, inredning och skyltning, marknadsföring, kundbemötande/service och digital närvaro.

Här finns mer information om galan, kriterier och chans att nominera. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094