23948sdkhjf

Modetalanger hyllas av VA

Entreprenörer bakom klädvårdsföretag, duo bakom It's Re:Leased och NA-KD:s expansionschef nådde Veckans Affärers lista för Supertalanger.

På onsdagskvällen släppte Veckans Affärer en lista över 101 Supertalanger för 2019 och några namn från modebranschen nådde placeringar på listan som är indelad i kategorierna samhällbyggarna, karriäristerna, entreprenörerna och finansfolket.

På listan över karriärister och på plats 10 återfinns Björn Bergström som är expansionschef hos moderakten NA-KD. Innan han kom till modehandlaren var han investeringsansvarig på statliga riskkapitalbolaget Industrifonden. Därtill sitter han i styrelsen i bland annat Soundtrack Your Brand och Funnel. På den listan på plats 22 finns även hjälminnovatören Hövdings digitala marknadschef  Apollonia San Contreras.

På listan över samhällsbyggare och på plats 12 finns  Annie Thorell och Johanna Norrman som ligger bakom It’s Released där en hållbar garderob kan byggas genom att kunden abonnerar på plagg månadsvis eller hyra enstaka plagg. 

Johanna Norrman har 17 års erfarenhet av retail och mode och har även arbetat för bland annat H&M gruppen där hon bland annat var med och startade upp och lanserade Arket. Medgrundaren Annie Thorell har över 10 års erfarenhet inom tech och startups.

På listan över entreprenörer återfinns fem personer med modebranschkoppling nämligen duon bakom Ideal of Sweden  Filip Ummer och Joachim Lindström på plats 3 och klädvårdsföretaget Steamerys  Petra Ringström och Frej Lewenhaupt. På den listan finns även  Anton Granlund från retail- och bemanningsföretaget Slash.ten som är intervjuad här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063