23948sdkhjf

Ledarskapspris till Cellbes vd

Cellbes vd förärades utmärkelsen Årets Ledare under Retail Awards. Även H&M, Naturkompaniet och Aim´n kammade hem priser.

Charlotte Nordén vd för Cellbes förärades utmärkelsen Årets Ledare under måndagskvällens gala för att hon med ”gedigen erfarenhet, mycket hjärta och tilltro till den egna individen leder verksamheten framåt”. Hon vann priset i konkurrens med de övriga två finalisterna Nanna Hedlund, vd för Polarn O. Pyret och Elgigantens vd Niclas Eriksson.

Juryns motivering lyder;

En ledare med gedigen erfarenhet, ledarskapet kännetecknas av stort självförtroende och ett naturligt sätt. Med mycket hjärta och energi samt stor tilltro till den egna individen leder hon verksamheten framåt dagligen. Charlotte är orädd och utåtriktad och kan konsten att leda sina medarbetare och samtidigt leverera lönsamhet i en allt mer digitaliserad handel. Hon är ett bevis för att ”Management by walking around” är ett framgångsrikt verktyg i modernt ledarskap, vilket gör henne till en vinnare av Årets ledare 2019.

Under kvällen delades priser ut i 13 kategorier och förutom Charlotte Nordén kammade H&M hem priset för Årets omniupplevelse medan Naturkompaniet blev Årets hållbara butik/butikskedja och Aim´n Concept Store förärades utmärkelsen Årets butik.

Årets tillväxtföretag blev Steamery.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och branschtidningen Market med American Express som huvudsponsor och uppdraget är att premiera goda exempel på företag, personer och satsningar i handeln.

Här är samtliga 13 vinnare Retail Awards 2019:

Årets tillväxtföretag: Steamery

Årets butikskedja: Willys

Årets butikskoncept: Nordiska galleriet

Årets arbetsgivare: Hemtex

Årets butikssäljare: Emelie Rommedahl, The Body Shop Stockholm

Årets e-handel: Ideal of Sweden

Årets hållbara butik/butikskedja: Naturkompaniet

Årets logistiksatsning: Kicks

Årets globala satsning: Happy Socks

Årets kundklubb: Akademibokhandelns vänner

Årets omniupplevelse: H&M

Årets butik: Aim´n Concept Store

Årets ledare: Charlotte Nordén, vd Cellbes

Årets Globala Satsning: Happy Socks

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078