23948sdkhjf

De går till e-modehandlaren

NA-KD rekryterar från Boozt, Nelly och Volvo Cars.

Sylvia Wennberg har rekryterats till posten som inköpschef för e-handlaren NA-KD och kommer närmast från en liknande position hos Boozt. Hon har tidigare även arbetat för Puma och American Eagle Outfitters.

Därtill har modehandlaren rekryterat Sandra Classon och Sophie Frick till design- och inköpsavdelning. Båda kommer närmast från Nelly och ska arbeta med design- och inköp av e-handlarens egna modemärken.

Därtill har NA-KD rekryterat Linda Hugestrand till teamet för att bland annat fortsätta att växa och bygga vidare inom samarbeten med andra internationella modemärken och influencersamarbeten.

Hon kommer närmast från posten som VP global marketing hos Lynk & Co, bilmärke inom Volvoägaren Geelys koncern, och har arbetat med marknadsföring inom Volvo Cars Group i mer än tio år.

Både tillträder i maj.

Sylwia Wennberg och Linda Hugestrand är två av ett flertalet nyrekryteringar som e-handlaren låtit göra och omkring ett dussin nya medarbetare har rekryterats från Trendyol, EY och Nelly.

Modehandlaren har haft en snabb tillväxt under de senaste åren och nådde 110 miljoner i omsättning under de senaste 12 månaderna.

I ett pressmeddelande skriver NA-KD att 2019 inletts enligt plan med fortsatt god tillväxt som hänger samman med flera framgångsrika samarbeten, lanseringar av lokala sajter och pop up-butiker på flera platser i Europa.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063