23948sdkhjf

Nyemission för Odd Molly

Styrelsen föreslår företrädesemission om 25 miljoner kronor.

Styrelsen i Odd Molly föreslår en nyemission om cirka 25 miljoner kronor med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare.

Det framgår av ett pressmeddelande. Syftet med emissionen är bland annat att förstärka bolagets finansiella situation och accelerera satsningar på försäljning via digitala kanaler,heter det.

Befintliga aktieägare erhåller en teckningsrätt för varje aktie som ägs på avstämningsdagen den 24 maj 2019. Tre teckningsrätter berättigar innehavaren att teckna två nya aktier till en teckningskurs om 4:20 kronor per aktie. Företrädesemissionen omfattas till cirka 44 procent av teckningsförbindelser och till cirka 56 procent av emissionsgarantier.

Därmed är företrädesemissionen fullt säkerställd. Teckningsförbindelser har lämnats av M2 Capital Management, Kattvik Financial Services och ATV Holding AB.

Därutöver har garantiåtaganden lämnats av M2 Capital Management AB och Kattvik Financial Services AB. Teckningsperioden för teckning av aktier kommer att vara från och med den 28 maj till och med den 11 juni 2019. Beslutet fattas på årsstämman den 7 maj 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062