23948sdkhjf

Lindex värvar logistikchef från Kappahl

Modekedjan rekryterar meriterad logistikchef med ett förflutet även från DHL.

Johan Engen kliver på som logistikdirektör för Lindex den 19 augusti. Han kommer närmast från tjänsten som logistikchef på Kappahl.

Han har även ett långt förflutet hos DHL supply chain där han verkat på flera poster och ofta med retail- och modelogistik i fokus.

Hos logistikjätten var han bland annat affärsutvecklingsansvarig för detaljhandeln inom Norden och ansvarig för den svenska verksamheten inom modelogistik. 

Det är ett mycket spännande uppdrag och jag ser fram emot att få lära känna Lindex och dess kunder. För mig handlar framgångsrik logistik om att leverera stort kundvärde genom hög leveransservice och produkttillgänglighet, där snabbhet och effektivitet står i centrum. Lindex växer med nya kanaler och partners, och det ska bli mycket kul att vara med och driva den intressanta utvecklingen, säger Johan Engen, tillträdande logistikdirektör i en kommentar.

Till Habit låter Lindex hälsa att modekedjan gjort en organisationsförändring och där logistikdirektörsrollen är ny varför Johan Engen inte efterträder någon utan går in i en  ny befattning.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079