23948sdkhjf

Hemma hos Asket

Har öppnat showroom, kontor och studio i Stockholm.

Asket har öppnat kombinerat showroom, kontor och studio på Dalagatan 27 i Stockholm och bjuder in att ta del av företagets transparenta affärsidé och stifta bekantskap med modemärkets sortiment.

Askets mission handlar om slow fashion genom att producera tidlösa klassiker och uppmana till färre men väl genomtänkta köp.

Företaget vill förknippas med full transparens och är öppna när det gäller prissättning, tillverkning och spårning av försörjningskedjan hela vägen från bomullsodling till färdigt plagg.

Den minimalistiskt inredda ytan i Stockholm  är ritad av Paul Vaugoyeau som tidigare arbetade som chefsdesigner för inrednings- och designföretaget Hem.

Lokalen om 210 kvadratmeter är indelad i tre öppna ytor; en kontorsyta med ett långt bord, en studiodel för designteamet att utveckla ny design och nya plagg samt en yta för showroom där kollektionen hänger och dit kunder bjuds in för att känna, se och prova plaggen. Det nya showroomet är öppet för alla komma förbi och kika på och testa plaggen som sedan kan beställas via webbutiken levereras direkt hem till dörren.

Lokalen fungerade tidigare som verkstad för motorcyklar.

Asket grundades av August Bard Bringéus och Jakob Dworsky i Stockholm 2015.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094