23948sdkhjf

Brixtol Textiles för Ung Cancer

Säljer jacka till förmån för den ideella organisationen.

Brixtol Textiles har inlett samarbete med Ung Cancer, som ligger bakom Fuck Cancer, och tagit fram en jacka där hela intäkten från försäljningen går till ideella fristående organisationen.

I samarbetet, där en så kallad coachjacka i två färgställningar ingår, lanseras nu i mars i utvalda butiker samt online i limiterad upplaga.

Jackan är tillverkad av 65 procent polyester av återvunna PET-flaskor samt 35 procent bomull och har en ny miljövänligare vattenfrånstötande behandling Ung Cancers nya logotype syns på bröstet och därtill är ”Fuck Cancer”-loggan är printad i nacken. Tanken med illustrationerna som syns på plaggen; ögat, tåren och handen är att skapa en grafisk värld som också ska representera känslor av exempelvis ensamhet som är en av de vanligaste känslorna vid ett cancerbesked.

- Brixtol Textiles som är ett ungt företag vill stötta Ung Cancer i deras arbete genom ett projekt där vi producerar en jacka där alla intäkter går till deras arbete för att växa som organisation. Cancer är som rysk roulett och man vet inte idag vem som kan drabbas oavsett ålder och när. Därför känns detta samarbete extra viktigt för oss alla på företaget, säger Sebastian Holmström delägare av Brixtol Textiles i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078