23948sdkhjf

Miss Mary rekryterar från Happy Socks

Underklädesföretaget har ny finanschef och därtill förstärks bolaget med nya namn i styrelsen och i delägarkretsen.

Miss Mary of Sweden har rekryterat Camilla Lindahl till ny finanschef,cfo.

Hon kommer närmast från posten som finanschef för Happy Socks och har även ett förflutet hos Hunkydory.

Därtill har bolaget en ny styrelseordförande i Åke Stråberg, tidgare vd för Q-matic och med erfranhet från arbete i flera styrelser, också som ordförande, bland annat hos  Eton och Wall Vision.

Även Revolution Races vd och grundare Pernilla Nyrensten är ny i underklädesföretagets styrelse och går in som nonexecutive director.

Åke Stråberg och Pernilla Nyrensten blir även delägare tillsammans med vd Elisabet Sandström, riskkapitalisten Scope och Peter af Buren.

"Vi är glada att välkomna Camilla till ledningsgruppen och vi tror att hennes erfarenhet från snabbrörliga konsumtionsvaror kommer att ge viktiga färdigheter till vår tillväxtresa. Dessutom ser jag väldigt mycket fram emot att arbeta med vår nya styrelse och tror att vi kommer att kunna dra nytta av Åkes och Pernillas starka know-how när det gäller konsumtionsmönster och ledarskap. Miss Mary är ett företag som drivs av kvinnor och inriktar sig på en kvinnlig kundgrupp och jag är därmed mycket entusiastisk över rekryteringen av Camilla och Pernilla, och vi fortsätter att lägga till duktiga kvinnliga talanger till vår ledning och styrelse", skriver vd Elisabet Sandström i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079