23948sdkhjf

Titta in hos Totême

Nu har modemärket öppnat första butiken.

Som Habit tidigare skrivit satsar Elin Kling och Karl Lindman bakom modemärket Totême på en egen butik och på fredagen, den 8 mars, öppnade så butiken på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Butiken omfattar 200 kvadratmeter fördelade över två våningar, likt ett townhouse, och blir en enligt märket en "modern ambassad för Totêmes värld".

Med den fysiska butiksnärvaron ska tjänster som förhandsbokade besök, som kallas ”Fast track”, och expresshemleverans erbjudas. Därtill planeras en medlemsklubb där träffar och events ska arrangeras.

- När Totême nu tar steget in i fysisk retail så har vi höga ambitioner. Vi har ägnat mycket tid åt att analysera och definiera vad som skapar en modern och inspirerande upplevelse idag. Biblioteksgatan 5 är resultatet, säger Elin Kling, creative director och medgrundare i en kommentar.

För butiksinredningen svarar inredningsarkitekten Christian Halleröd som märket även tidigare arbetet med för ytan på Åhléns City i Stockholm. 

Förutom de egna kollektionerna så ska även ett utbud av utvalda smycken och konstböcker säljas i butiken och i samklang med öppningen ska märket även lansera klassiska läderskor.

Totême grundades 2014 i New York.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078