23948sdkhjf

Svea satsar hos JC

Modemärket öppnar ytor för barn- och dammode i tio av modekedjans butiker.

Svea öppnar ytor i tio JC-butiker i Sverige med start under vecka 10. I fem av butikerna finns även barnmode, Svea Kids, i storlekarna 130 till 70 centilong. 

- Jag ser detta som ett fantastiskt bra samarbete där Svea får tillgång till JC:s suveräna butikslägen och skyltfönster i både större och mindre städer samt i shoppingcentrum. Nu har vi möjlighet att tillsammans med JC:s kunniga och engagerade personal visa upp hela vårt Svea-koncept, säger Kiki Wallmansson, vd och grundare av Svea.

Sveas ytor öppnar  i modekedjans butiker på Drottninggatan och Täby Centrum i Stockholm, Gränden i Linköping, i Norrköping, i butiken i Asecs i Jönköping och Birsta i Sundsvall samt i butikerna i Borlänge, Gränby i Uppsala, Nova Lund och Erikslund i Västerås.

I ett mejl till Habit skriver Svea att modeföretaget hoppas på ett långt samarbete med modekedjan framöver och att varorna kommer att säljas genom kommissionsupplägg. 

När Habit tidigare i år talade med modekedjans rekonstruktör Peter Näslund vid DLA Piper sa han att just kommissionsupplägg är en del av rekonstruktionsplanen.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094