23948sdkhjf

Svea satsar hos JC

Modemärket öppnar ytor för barn- och dammode i tio av modekedjans butiker.

Svea öppnar ytor i tio JC-butiker i Sverige med start under vecka 10. I fem av butikerna finns även barnmode, Svea Kids, i storlekarna 130 till 70 centilong. 

- Jag ser detta som ett fantastiskt bra samarbete där Svea får tillgång till JC:s suveräna butikslägen och skyltfönster i både större och mindre städer samt i shoppingcentrum. Nu har vi möjlighet att tillsammans med JC:s kunniga och engagerade personal visa upp hela vårt Svea-koncept, säger Kiki Wallmansson, vd och grundare av Svea.

Sveas ytor öppnar  i modekedjans butiker på Drottninggatan och Täby Centrum i Stockholm, Gränden i Linköping, i Norrköping, i butiken i Asecs i Jönköping och Birsta i Sundsvall samt i butikerna i Borlänge, Gränby i Uppsala, Nova Lund och Erikslund i Västerås.

I ett mejl till Habit skriver Svea att modeföretaget hoppas på ett långt samarbete med modekedjan framöver och att varorna kommer att säljas genom kommissionsupplägg. 

När Habit tidigare i år talade med modekedjans rekonstruktör Peter Näslund vid DLA Piper sa han att just kommissionsupplägg är en del av rekonstruktionsplanen.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125