23948sdkhjf

By Malina flyttar in hos Stinaa.J

Lyfter in brudklänningssortimentet i skobutiken. Ytan ligger ett stenkast från By Malinas och Soft Goats nya butik.

Modemärket By Malina har flyttat in sortimentet med brudklänningar, By Malina Bridal, i skobutiken Stinaa.J på Sturegatan 16. 

Butiksytan på Sturegatan ligger bara ett stenkast från By Malinas och Soft Goats nyöppnade butik, som öppnade den 22 februari, på  Humlegårdsgatan 14 där modemärkena erbjuder ready-to-wear kollektioner.

- Vår bröllopskolIektion ser vi som ett separat koncept. I vårt showroom på Sturegatan 16 erbjuder vi kunden möjligheten till en exklusiv one-on-one fitting tillsammans med en av våra brudstylister i jakten på den perfekta brudklänningen, säger Malin Andrén, grundare av By Malina.

Grundarna menar att kombinationen brudklänningar och högklackade skor gifter sig väl och varumärkena riktar sig i mångt och mycket till samma målgrupp.

Stina Andersson, som ligger bakom skomärket Stinaa.J, har hela tiden haft en ambition att hyra ut en del av den 250 kvadratmeter stora lokalen som förutom butiksyta även innefattar showroom, kontorsplatser och lager.

- By Malina Bridal blev en drömlösning för oss, både från ett varumärkesperspektiv och från ett kundperspektiv. Även om vi inte riktar oss specifikt mot brudar, kommer många brudar till oss som inte vill ha ont i fötterna på sitt bröllop. Vi är väldigt glada att kunna välkomna By Malina Bridal till vår studio, säger Stina Andersson, grundare av Stinaa.J.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125